Filosofie

 

100% NATUURLIJK

IJsster heeft een grote voorliefde voor de echte, natuurlijke smaken en eerlijke producten van eigen bodem. Daarom werken we steeds met de beste Belgische chocolade van Callebaut. Onze sorbets zijn op basis van zongerijpt fruit en bevatten ± 50% aan fruit!

Het roomijs wordt dagvers bereid op basis van echte hoevemelk, verse eieren en boter.  Dag in, dag uit worden de melkkoeien met veel liefde omringd. En dat smaak je!

IJSSTER-NATUURLIJK

AMBACHTELIJK BEREID

Olivier Roland is de ‘Maître Glacier’ die je telkens weer verrast met nieuwe creaties uit ons Gents ijsatelier.

Al meer dan 30 jaar vervaardigen we hier op ambachtelijke wijze roomijs, sorbets,  handgemaakte ijstaarten en ijsdesserten zowel voor de horeca als voor de particulieren. 

IJSSTER-AMBACHTELIJK-2

IJS VOOR IEDEREEN

Van de klassieke ijssmaken in 1 liter verpakking tot meer verrassende combinaties als Italiaanse Merengue met Dame Blanche : IJsster laat je genieten van ijs in alle vormen en kleuren. Ook speciale ontwerpen en smaken zijn mogelijk op aanvraag.

Je kan onze ijsproducten terugvinden in tal van delicatessenwinkels, traiteurs en buurtwinkels en je bent ook altijd welkom in de winkel van ons ijsatelier. 

IJSSTER-Iedereen

LIEFDE VOOR HET VAK

Olivier Roland's grote liefde voor roomijs is al begonnen in zijn kinderjaren.  Hij heeft echter ook het geluk gehad van die passie zijn beroep te kunnen maken als ‘maitre glacier’. 

Elke dag blijft hij op zoek gaan naar de beste natuurlijke ingrediënten om het ijs van IJsster in zijn meest pure vorm te kunnen bereiden.  In zijn ambachtelijk ijsatelier in Gent probeert hij steeds weer nieuwe smaakcombinaties uit en af toe is er ook een echte voltreffer bij die hij met idereen wil delen.

Olivier's gedrevenheid en vakmanschap kan je ook proeven bij elke lepel die je neemt van ons heerlijke ijs. Smakelijk!

IJSSTER-OLIVIER