ASSORTIMENT 

IJsster verwent je graag met smeuïg roomijs, fruitige sorbets, originele desserts, de mooiste taarten (ook op maat) en de meest verfrissende frisco's. Welke gelegenheid ook, ongeacht de grootte van het gezelschap: IJsster is een zekere keuze.


Wij leveren aan particulieren, restaurants, brasserieën, ijsventers, traiteurs, evenementorganisatoren,...


Daarnaast begeleiden en ontzorgen we iedereen die ijs wil aanbieden vanuit een scheptoog: we helpen bij de keuze van het assortiment, leveren hoorntjes, bekertjes en lepels én alle hulp om succesvol te kunnen starten.

Contacteer ons en we helpen je graag verder: of je nu starter bent of doorwinterde ijsprofessional.

ROOMIJS EN SORBET

Een wisselend assortiment op het ritme van de seizoenen. Zuiver ambachtelijk en steeds uit de kortst mogelijke keten.

Steeds meer dan 30 referenties beschikbaar in variërende inhoud (150ml, 500ml, 900ml, 2500ml, 5000ml, 18000ml).

IJS-2017-1826-P (Ijsster-FW18)-SOCIAL-12

IJSTAARTEN EN -LAMMETJES

IJsster staat garant voor een onvergetelijk dessert voor élk feest: klein en intiem met ijstaarten voor 6, 8 of 10 personen. Vrolijk en feestelijk voor 14 tot "erg veel" personen, zodat de mooiste feesten uit je leven voor altijd verbonden blijven aan intense smaken en klassevolle kwaliteit.

Ijsster EOY_French Beans Photography_28.jpg

FRISCO'S

Een klassieker zoals alleen IJsster ze nog maakt! 100% ambachtelijk: met de hand gesneden en op basis van de fijnste vanillevariëteiten, één voor één gedopt in de fijnste Belgische chocolade.


Beschikbaar in melk, fondant, met of zonder nootjes. Extra verwennerij? Probeer dan de feestfrisco's!

_VA_7903.jpg

MACARONS

De topper op de culinaire festivals: à la minute en handbereid, de Gentse ijsmacarons met een hart voor uitmuntende smaakcombinaties.

Roze macaron2.jpg

DIVERSE

Individuele porties met zorg samengesteld op vraag van onze klanten. De jars hebben al menig hart definitief veroverd: combinaties met karamel, Bailey's of yuzu? Het kan allemaal. Wisselend seizoensgamma, steeds overheerlijk.

IJS-2017-1826-P (Ijsster-FW18)-SOCIAL-12