PURE SMAKEN
Van lokale topproducten
Sinds 1984 bereidt IJsster het lekkerste ambachtelijk ijs en de fruitigste sorbets op basis van eerlijke producten van eigen bodem.
Roomijs van echte hoevemelk, verse eieren en zuivere boter, sorbets met het meest smaakvolle zongerijpt fruit.
Duurzame ingrediënten uit de korte keten verwerken we handmatig tot de smakelijkste ijsdesserts: schepijs, sorbets, ijstaarten, desserts.

OVER IJSSTER
Al 35 jaar geeft IJsster het beste van zichzelf en selecteert daarbij alleen de zuiverste ingrediënten uit de kortst mogelijke keten omdat iedereen recht heeft op lekkere en eerlijke smaaksensaties.
Gestart in Lembeke, verhuisd naar Gent en binnenkort in het groene en agrarische Drongen, midden onze pony's, geiten en schapen.
CULINAIRE COMBINATIES
Met liefde gemaakt
Roomijs en sorbets, we genieten ervan als dessert, maar er is zoveel meer mogelijk. Framboos/rode biet combineert uitstekend bij de betere gerechten, net als mango/gekruid of appel/basilicum. Durf te experimenteren en ontdek de culinaire meerwaarde van ambachtelijk ijs bij de fijnste gerechten.