top of page
pexels-anastasia-shuraeva-4512809.jpg
BELGISCHE AMBACHT

Speciaal voor jou van lokale topproducten

met pure smaken!

Een ambachtelijk gedraaid ijsje dat smaakt zoals vroeger?

 We zijn allemaal op zoek naar authentieke, handgemaakte en eerlijke producten. Dankzij het label Handmade in Belgium ben je er zeker van dat je Belgisch koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal.

 

Sinds 1984 bereidt IJsster het lekkerste ambachtelijk ijs en de fruitigste sorbets op basis van eerlijke producten van eigen bodem. 

Roomijs van hoevemelk rechtstreeks geleverd door de boerderij, heerlijke eieren en zuivere boter, sorbets met het meest smaakvolle zongerijpt fruit. Dit alles zonder toevoeging van kleur- of smaakstoffen... en dat proef je!
 

Duurzame ingrediënten uit de korte keten verwerken we handmatig tot de smakelijkste ijsdesserts: schepijs, sorbets, ijstaarten, desserts.

Geiten2.jpg

OVER IJSSTER

Al 40 jaar geeft IJsster het beste van zichzelf en selecteert daarbij alleen de zuiverste ingrediënten uit de kortst mogelijke keten omdat iedereen recht heeft op lekkere en eerlijke smaaksensaties.


Gestart in Lembeke, verhuisd naar Gent en nu in het groene en agrarische Drongen Luchteren, midden onze pony's, geiten en schapen.

Pas de bleu ijs.jpg
HIB_2018 Logo handtekening.jpg

CULINAIRE COMBINATIES

Pure ambacht, met liefde gemaakt!

Roomijs en sorbets, we genieten ervan als dessert, maar er is zoveel meer mogelijk.

 

Framboos/rode biet combineert uitstekend bij de betere gerechten, net als mango/gekruid of appel/basilicum. Een salade verrijken met een bolletje gazpacho of tomatensorbet? Picon-sorbet aanlengen met witte wijn?

Roomijs van pittige blauwschimmelkaas met gravlax? 

Durf te experimenteren en verras je vrienden of familie.

Ontdek samen de culinaire meerwaarde van ambachtelijk ijs en de fijnste gerechten bij je thuis.

bottom of page