top of page
dsc08019-3618.jpg

PURE SMAKEN

Van lokale topproducten

Sinds 1984 bereidt IJsster het lekkerste ambachtelijk ijs en de fruitigste sorbets op basis van eerlijke producten van eigen bodem.

Roomijs van hoevemelk rechtstreeks geleverd door de boerderij, heerlijke eieren en zuivere boter, sorbets met het meest smaakvolle zongerijpt fruit.
 

Duurzame ingrediënten uit de korte keten verwerken we handmatig tot de smakelijkste ijsdesserts: schepijs, sorbets, ijstaarten, desserts.

Geiten2.jpg

OVER IJSSTER

Al 38 jaar geeft IJsster het beste van zichzelf en selecteert daarbij alleen de zuiverste ingrediënten uit de kortst mogelijke keten omdat iedereen recht heeft op lekkere en eerlijke smaaksensaties.


Gestart in Lembeke, verhuisd naar Gent en nu in het groene en agrarische Drongen Luchteren, midden onze pony's, geiten en schapen.

Pas de bleu ijs.jpg

CULINAIRE COMBINATIES

Met liefde gemaakt

Roomijs en sorbets, we genieten ervan als dessert, maar er is zoveel meer mogelijk. Framboos/rode biet combineert uitstekend bij de betere gerechten, net als mango/gekruid of appel/basilicum. Een salade verrijken met een bolletje gazpacho? Picon-sorbet aanlengen met witte wijn?

Roomijs van pittige blauwschimmelkaas met gravlax? 

Durf te experimenteren en ontdek de culinaire meerwaarde van ambachtelijk ijs bij de fijnste gerechten.

bottom of page