top of page
Geiten2.jpg
IJsster communie-lente2023-038.jpg

OVER IJSSTER

Al 40 jaar geeft IJsster het beste van zichzelf en selecteert daarbij alleen de zuiverste ingrediënten uit de kortst mogelijke keten omdat iedereen recht heeft op lekkere en eerlijke smaaksensaties.


Gestart in Lembeke, verhuisd naar Gent en nu in het groene en agrarische Drongen Luchteren, midden onze pony's, geiten en schapen.

Oester met komkommerijs.jpg
WORKSHOPS @Dominique

Met lokale topproducten en pure smaken!

Altijd al eens zelf ambachtelijk ijs willen maken in een écht ijsatelier met een échte professionele Italiaanse ijsmachine? Dan zijn de workshops bij IJsster zeker iets voor jou! 

Tijdens de workshop geven we graag een woordje uitleg over ons atelier en hoe onze ambachtelijke producten tot stand komen.

 

We draaien samen roomijs van hoevemelk, heerlijke eieren en zuivere boter, sorbets met het meest smaakvolle zongerijpt fruit af.

Roomijs en sorbets, we genieten ervan als dessert, maar er is zoveel meer mogelijk!

Framboos/rode biet combineert uitstekend bij de betere gerechten, net als mango/gekruid of appel/basilicum. Carpaccio van gekleurde tomaten met stukjes burrata en een bolletje tomatensorbet? Roomijs van pittige blauwschimmelkaas van het Hinkelspel Sleidinge in een frisse salade? Zalm-ijs als hapje op een sneetje roggebrood met verse mierikswortelcreme? Een verse oester met een bolletje frisse sorbet van komkommer en granny smith?

Durf te experimenteren samen met ons en ontdek de culinaire meerwaarde van ambachtelijk ijs en sorbet bij fijne gerechten.

Dit alles zonder toevoeging van kleur- of smaakstoffen... en dat proef je!

WELKOM IN DE IJSSTUDIO!

Inschrijven voor de workshops doe je eenvoudig via de webshop.

bottom of page